укр

Сучасні дитячі ігрові комплекси Big City

23 Липня 2021

Новинки комплексів від ТМ "Інтер Атлетика" серії "Big City" здатні повністю заповнити ігрову зону, подарувавши настрій дітям будь-якого віку. Вуличні комплекси, які поповнили дану серію, - це гармонійне поєднання останніх тенденцій і запитів від забудовників, спираючись на які, наше конструкторське бюро розробляє нові комплекси і модернізує в них найбільш затребувані ігрові елементи. І тепер підібрати ігровий комплекс для дитячого ігрового майданчика стало ще простіше.

Чому ми рекомендуємо придивитися до серії "Big City"

Ігрове обладнання стане яскравою родзинкою будь-якої ландшафтної зони.

Новинки "Big City" візуально і за функціоналом вигідно відрізняються від решти ігрового обладнання. Комплекси продумані до дрібниць і розроблені з урахуванням темпу життя сучасних дітей, яких так складно здивувати. Новинки укомплектовані деталями, що дають дитині простір для вибору сценарію ігри на свій смак і темперамент. Наприклад, спортивні елементи - для фізичної активності, а гірки, гойдалки і переходи - для активних дитячих ігор.

InterAtletika_TE932_03.jpg

Ігровий майданчик з комплексами даної серії можна доукомплектувати будиночками, пісочницями, гойдалками і каруселями. Це буде особливо актуально для найменших відвідувачів, які швидко перемикаються від одного об'єкта до іншого і потребують нагляду з боку дорослого.

InterAtletika_TE932_01.jpg

Головна особливість даної серії - використання у виробах HDPE пластику. Яскравий, пошаровий і довговічний матеріал протягом багатьох років зберігає презентабельний зовнішній вигляд, вигідно виділяючи комплекс серед іншого ігрового обладнання. Основа комплексу виконана з дерев'яного бруса. Ми використовуємо дерево, оскільки даний матеріал відрізняється екологічністю, практичністю і зносостійкістю. Обладнанню з таким поєднанням матеріалів не страшні навіть найінтенсивніші випробування ні погодою, ні температурними перепадами, ні дитячими пустощами.

TE933W.jpg
TE938W.jpg
TE930W.jpg
Новинки з серії "Big City" вражають своїм наповненням:
  • Висота найвищої вежі ігрового комплексу - цілих 6 метрів! Це ні багато ні мало, але все ж є рідкістю для дитячого ігрового обладнання - звести комплекс такої висоти. Не варто переживати за безпеку - все точно продумано, надійно і безпечно! Підйом на верхні поверхи захищений спеціальними перегородками. Така висота дуже манить дітей задовольнити свою жагу до пригод. А на вершині їх чекає сюрприз - гвинтова гірка.
  • Закрита гвинтова гірка - мабуть, найцікавіший атракціон, з'їхати на якому не проти не тільки діти, а й дорослі. Утриматися від такої пригоди дуже складно! Варто тільки раз спробувати - і точно захочеться ще не раз піднятися на вершину найвищої вежі, щоб повторити неймовірний політ на гвинтовій гірці.
  • ігрові комплекси комплектуються гірками, канатними сітками, вежами, переходами різної конфігурації, стінками для скелелазіння. Нудьгувати дітям точно не доведеться.
InterAtletika_TE932_06.jpg
Якщо ви забудовник і підбираєте дизайн ігрового майданчика, тоді з даними комплексами у вас є такі опції:
  • в асортименті "Інтер Атлетика" доступно три кольори бруса. Ви маєте можливість підбирати і поєднувати кольори, досягаючи різного візуального ефекту від ігрової зони
  • дані комплекси можливо встановлювати з дахами і без. Яскраві і напівпрозорі полікарбонатні дахи створюють барвистий акцент, доповнюючи дизайнерський задум.
  • якщо вам потрібно повноцінно оформити дитячий майданчик, до комплектації даної серії ми пропонуємо окремі дитячі ігрові елементи: гойдалки, каруселі, балансири, гойдалки на пружинах, пісочниці. Обладнання доповнить ігрову зону, додасть різноманітності, займе дітей молодшої вікової категорії.

Хочете грамотно організувати ігрову територію, на якій буде комфортно дітям будь-якого віку? Звертайтеся до наших менеджерів, вони проконсультують і дадуть відповіді на всі питання. Ми безкоштовно створюємо 3D візуалізацію вашого майбутнього проєкту і проєктуємо дитячий майданчик, працюючи на ваш комфорт.

укр
рус