укр

Розширення лінійки дитячих ігрових комплексів "Казковий ліс"

15 Липня 2021

ТОВ "Дитячі та спортивні майданчики" не перестає радувати наших маленьких користувачів, розширюючи улюблені серії вуличного ігрового обладнання. На численні прохання наших постійних замовників ми розширили одну з найбільш ходових лінійок дитячого ігрового обладнання "Казковий ліс", додавши комплекси "Струмочок". Тепер різноманітності, яскравих фарб і персонажів з казкового лісу стало ще більше! Комплекси доповнюються ігровим функціоналом і мають різні форми, що дозволяє раціонально використовувати простір при облаштуванні витягнутих або більш круглих майданчиків.

glavn.jpg
Ігрові комплекси "Струмочок" - оптимальне рішення при облаштуванні дитячого майданчика будь-якого типу

Дана серія ідеально підходить для місць, де велике скупчення маленьких дітей, яким цікаво все досліджувати і пізнавати. Комплекси "Струмочок" із серії "Казковий ліс" ми б порекомендували для дошкільних установ, паркових зон, дворових територій; ігрове обладнання прекрасно підійде за функціоналом і кольоровою гамою для санаторіїв і готелів сімейного типу, заміських місць для відпочинку. Комплекси спроєктовані таким чином, щоб можна було вигідно обіграти будь-яку ділянку, відведену під ігрову зону. Наприклад, для витягнутих майданчиків і дворових територій добре підходять комплекси ТЕ705.1 або ТЕ709, а на більш просторий можна встановити замкнутий великий комплекс, такий як ТЕ708.

TE705.1.jpg
TE708.jpg
TE709.jpg

Ігрові комплекси "Струмочок" - безпека, надійність, розвиток

Дітям має бути весело і безпечно проводити час на дитячих майданчиках. Все, що потрібно від дітлахів - насолоджуватися кожною миттю свого дитинства, радіти, розвиватися, пізнавати, відкривати для себе щось нове, вчитися, спілкуватися. Саме тому наші комплекси обладнані необхідними елементами, щоб дитині було зручно, комфортно, безпечно і вже точно не довелося нудьгувати. Комплекси включають в себе елементи для рухливих ігор, фізичних вправ і розвитку дрібної моторики. Це переходи з перешкодами, гірки різної висоти, ступені, дошки для скелелазіння, вежі, містки - все для того, щоб діти грали і розвивалися.

Наші тематичні комплекси створюють особливий настрій на дитячому майданчику. І пройти повз таку яскраву конструкцію дуже складно. Кожна окрема модель цікава по-своєму, особливо, якщо вдало підібрати обладнання за конфігурацією і функціональністю під конкретний тип майданчика. А для повноцінного оформлення дитячого майданчика ми пропонуємо окремі гойдалки, пісочниці, балансири, гойдалки і інше ігрове обладнання, ознайомитися з яким ви можете в нашому каталозі.

Ми підбираємо обладнання для дитячих майданчиків в рамках встановленого бюджету, ретельно прораховуємо зони безпеки і розміщуємо ігровий інвентар, враховуючи особливості місця розташування майбутньої зони для гри.

Ми проєктуємо комплекси, які радують дітлахів. =)

укр
рус