укр

Активні парки - локації програми "Здорова Україна"!

20 Вересня 2021

В рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського "Здорова Україна", Інтер Атлетика пропонує комплект обладнання та монтаж спортивних майданчиків згідно з всіма оголошеними вимогами. Звернувшись до нас, Ви комплексно вирішите питання щодо встановлення майданчика.

Основною метою соціального проекту є популяризація та організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю. Створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків, формування суспільства, об'єднаного ідеєю здорового та активного життя.

active-park01
active-park02

Здоров'я - це найважливіша складова повноцінного життя. І коли мова йде про зміцнення імунітету та профілактику захворювань — це буде завжди найкращий вибір, який ми неодмінно підтримаємо!

Скоро в кожному місті з'являться спортивні майданчики, де у кожного буде можливість позайматися з віртуальним тренером за допомогою смартфона, використовуючи спортивне вуличне обладнання!

active-park03
active-park04

Ви можете як окремо купити обладнання, так і замовити майданчик під ключ з монтажем обладнання та укладанням покриття. Монтаж обладнання передбачає бетонування основи.

Додай до спортивної зони

Також, хочемо звернути Вашу увагу на вуличні тренажери Інтер Атлетика, як доповнення до майданчиків або організацію самостійних спортивних зон.

Вуличні тренажери від ТМ "Інтер Атлетика" дозволяють займатися людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки, не вдаючись до інтенсивних фізичних навантажень. Ідеальні для тих, кому необхідно м'яко реабілітуватися після травм або просто є бажання підтримувати хорошу фізичну форму, зміцнити імунітет і збільшити гнучкість в суглобах.

Чудово допомагають, коли немає можливості відвідувати фітнес-залу. Особливо рекомендуємо людям старшого покоління для підтримки організму в тонусі і насичення киснем, з обов'язковим дотриманням нескладних правил виконання вправ на даних тренажерах.

укр
рус