Спортивний комплекс від Інтер Атлетика у столичній школі

07 Листопада 2018

Завершились роботи з реконструкції шкільного стадіону середньої школи № 243, що на вул. Новомостицькій. Його реконструювали в рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва.

Спеціалістами компанії Інтер Атлетика збудоване велике футбольне поле з штучним покриттям "синтетична трава" (105 х 68 метрів), а навколо нього встелені чотири бігові доріжки з поліуретану. Основними перевагами штучної трави є зносостійкість і довговічність, вона не потребує стрижки та поливу, а при необхідності її можна швидко демонтувати і перенести в інше місце без шкоди для зовнішнього вигляду. Щодо поліуретанового покриття для бігових доріжок, яке пропонує компанія Інтер Атлетика, то воно теж дуже практичне і надійне. За рахунок амортизації воно зменшує навантаження на суглоби, а у випадку падіння пом’якшує удар.

Окрім футболу, учні зможуть грати на окремому баскетбольно-волейбольному майданчику з баскетбольними щитами, стійками і сіткою для волейболу та необхідною розміткою.

Також біля футбольного поля облаштовано спортивно-гімнастичний майданчик для дітей різних вікових категорій. Він укомплектований вуличними тренажерами для всіх груп м’язів, турніками, рукоходом, гімнастичними комплексами і гімнастичними колодами. Активна гра на свіжому повітрі є запорукою міцного здоров'я. Це питання вирішене і діти впевнено і успішно зможуть рухатися вперед, розвиватися фізично і адаптуватися у соціумі.

Мудрі люди кажуть: "У здоровому тілі здоровий дух". В сучасних умовах, коли переважна більшість обирає малорухомий спосіб життя, просто необхідно знаходити годинку-другу на заняття спортом, щоб підтримувати своє здоров'я в тонусі. Особливо гостро постає це питання у розвитку дітей та підлітків, коли формується весь організм.

укр
рус