У м. Буча відкрито перший Пластовий вишкільний центр з сучасним спортивним майданчиком від Інтер Атлетика

19 Жовтня 2018

У День захисника України, 14 жовтня 2018 року, в місті Буча Київської області відбулося відкриття Пластового вишкільного центру.

Пластуни з усіх куточків країни приїхали у місто, аби стати учасниками події, яка увійде в історію розвитку національно-патріотичного виховання молоді.

Відтепер пластуни матимуть власний дім на Київщині, де зможуть активно проводити своє дозвілля, організовувати тренінги, лекції та вишколи.

Відкрив цей заклад для виховання молоді президент України Петро Порошенко. Він нагадав, що пластуни завжди брали активну участь в обороні Вітчизни, тому національно-патріотичне виховання повинно бути в числі пріоритетів державної політики в Україні.

В центрі створено комфортні умови для навчання та фізичного розвитку. У приміщенні Пластового вишкільного центру є актовий зал для проведення заходів, спортивний зал, навчальні кімнати та ін. Зона для активного відпочинку і тренувань на вулиці включає мотузковий парк, місце для таборування, футбольне поле та спортивні тренажери.

Облаштуванням спортивного майданчику займались спеціалісти нашої компанії. Для ігрових видів спорту встановлено поле з надійним синтетичним покриттям, воротами та огородженням. Також учні зможуть тренуватись на сучасному воркаут комплексі та багатофункціональній фітнес станції. В цьому обладнанні гармонійно поєднуються елементи легкої атлетики і силових вправ з власною вагою, спрямованих на розвиток витривалості і м'язової сили. Популярність вуличного воркаута серед підлітків набута завдяки його простоті та доступності. Компанія "Інтер Атлетика" вже котрий рік пропагує здоровий спосіб життя і своєю роботою прагне залучити молодь до занять спортом.

Вишкільний центр стане ключовою тренувальною базою для майже трьох тисяч волонтерів, які вже реалізовують пластові виховні програми, та ще тисяч нових волонтерів, яких Пласт залучить у найближчі роки.

укр
рус