Сучасний дитячий ігровий та спортивний майданчики у реконструйованому Сирецькому парку, м. Київ

02 Жовтня 2018

28 вересня у м. Київ, за участі мера столиці Віталія Кличка, відкрито ще одну реконструйовану зелену зону. Площа Сирецького парку становить 22 гектари. На сьогоднішній день капітальний ремонт зроблений на 4,5 гектарах.

У парку вимостили доріжки, встановили стильні лавки, урни для сміття, чотири альтанки - все створює максимально комфортні умови для відпочиваючих. Доповнюють задумку сучасне LED-освітлення, новий газон та система поливу.Також працює пункт охорони, і проводяться роботи з монтажу системи відеоспостереження. Такі новинки техніки допомагають стежити за порядком. Планується також обладнати паркову зону бездротовим доступом до інтернету. Для швидкого орієнтування на території парку встановили навігаційні вказівники та інформаційні тумби.

Відпочити та провести з користю для здоров'я вільний час можуть як дорослі, так і діти. Для найменших відвідувачів в Сирецькому парку компанія “Інтер Атлетика” обладнала два ігрових майданчики з безпечним покриттям з поліуретанової плитки. Ігрові зони облаштовані різноманітним дитячим обладнанням: гойдалками, гірками, дитячими лавами, пісочницями й т.п. Всі елементи виготовляються з високоякісних матеріалів, здатних витримати тривалі навантаження. Барвисте покриття не містить хімічних речовин і являється абсолютно безпечним для здоров'я. На ігрових майданчиках діти можуть весело й активно проводити час, а батьки мають можливість перепочити, спостерігаючи за своїми непоседами на зручних лавках, якими також обладнані зони відпочинку. Один з майданчиків зручний для дітей з інвалідністю.

У теплу пору року багато людей вважають за краще тренуватися на вулиці, а не в спортивних залах. Для активного відпочинку дорослих у парку спеціалісти нашої компанії облаштували антивандальний спортивний комплекс, оснащений тренажерами та мультифітнес станцією, а також багатофункціональний майданчик для гри в баскетбол, волейбол. Проводити тренування на свіжому повітрі не тільки корисно, але й цікаво. Дія кожного снаряда направлена на тренування певної групи м'язів. У оновленій зоні відпочинку з'явилися тенісні столи, будиночок садівника і додаткова громадська вбиральня, яка враховує потреби мам з дітьми та людей з інвалідністю.

На сьогоднішній день паркова територія є справжнім витвором мистецтва, яка повністю відображає стиль життя населення.

укр
рус