Майданчики з вуличними тренажерами в шкільних установах. Їх роль у розвитку дитини

19 Вересня 2018

Спортивний спосіб життя благотворно позначається на організмі. Систематичні фізичні навантаження підтримують тіло в тонусі, підвищують імунітет, покращують діяльність дихальної та серцево-судинної системи. У теплу пору року більшість людей вважають за краще проводити заняття на свіжому повітрі, а не в залах. В наші дні користуються популярністю вуличні тренажери, якими облаштовані спортивні майданчики, дворові ділянки, шкільні установи.

Тренажерний комплекс на території школи - відмінний спосіб мотивації дітей. У дружній компанії на свіжому повітрі заняття будуть не тільки корисними, але також цікавими й пізнавальними. Прищеплювати любов до спорту краще з раннього віку, саме з цією метою вуличні тренажери встановлюються біля шкіл. Діти можуть проводити різні комплекси вправ під наглядом тренера, який підкаже як правильно займатися на тому, чи іншому снаряді.

Переваги тренувань під відкритим небом для дитячого організму

  • вуличні тренажери прості у використанні. Вправлятися можуть навіть наймолодші діти, але під наглядом дорослих.
  • Працюють всі м'язові групи. Дія кожного снаряда направлено на опрацювання певної групи м'язів.
  • Спорт допомагає отримати потрібну кількість кисню, що змушує мозок працювати швидше, а це добре позначається на процесі навчання.
  • Поліпшується апетит, настрій, загальний стан організму.
  • Під впливом сонячних променів виробляється вітамін D, який так необхідний для будови кісткової тканини дитини.
  • Заняття в холодну пору року надає тонізуючий ефект, що сприяє зміцненню імунітету.
  • Виробляється витривалість, координація, зосередженість та дисципліна.
  • Універсальність - одна з головних переваг, що дозволяє розвиватися як підліткам, так і досвідченим спортсменам.

Якість і надійність - на першому місці

Вправи на сучасних вуличних тренажерах нагадують гру, коли з кожним разом хочеться спробувати свої сили на новому спорядженні, покращуючи результати попередніх тренінгів.

Устаткування відповідає всім європейським нормам та вимогам, що говорить про високу якість, надійність і безпеку кожного снаряда. Спеціальне покриття фарбою стійке до різних несприятливих погодних умов, захищає конструкцію від вигорання й механічних пошкоджень. Тренажерний зал під відкритим небом на території шкільних установ - відмінний спосіб не тільки урізноманітнити звичну тренувальну програму дітей, але також долучити до спорту і їх батьків.

укр
рус