Режим роботи компанії на період карантину

17 Березня 2020
Дорогі наші клієнти!

Карантин змінив плани та вніс корективи в повсякденне життя. Зараз, як ніколи, ми розуміємо, що здоров'я завжди в пріоритеті. Наші майданчики розташовані на свіжому повітрі та сприяють активності й зміцненню імунітету як дітей, так і дорослих.

Загострення спалахів захворювання вірусом і активне його поширення закінчиться, а життя знову повернеться у звичне русло. І краще саме зараз зайнятися плануванням і розподілом бюджету.

Уже розпочаті об'єкти

Наша компанія продовжує завершення встановлення вже розпочатих об'єктів і доставку обладнання, максимально дотримуючись усіх заходів безпеки!

Нові замовлення

Великі замовлення на майданчики Ви, як і раніше, можете оформити через наших регіональних менеджерів, які завжди в доступі онлайн і на телефонах. Одиничні замовлення на обладнання можна оформити через наш сайт або в телефонному режимі. Всі заявки будуть розглянуті!

Складська програма і під замовлення

У нас працює складська програма, по якій обладнання, яке є на складі, буде заброньовано під Вас і доставлено при першій можливості. Решта замовлень будуть розглянуті та прийняті на виготовлення дотримуючись черги.

Будь ласка, телефонуйте, і ми відповімо на всі Ваші запитання!

Читати наступну новину Запрошення на виставку InterBuildExpo 2020
укр
рус