Працюємо під час війни

29 Вересня 2022
Пристосовуючись до нових реалій, ми знову набираємо обертів!

"Інтер Атлетика" працює та долучається до відновлення і благоустрою постраждалих регіонів, повертаючи українців на дитячі та спортивні майданчики.

work_at_war_1.jpg
work_at_war_2.jpg
work_at_war_3.jpg

Наші виробничі потужності розташовані в Україні, та ми, завдяки відданості фахівців, продовжуємо виробляти високоякісне обладнання, дотримуючись всіх стандартів.

Хочемо звернути увагу на те, що в каталозі "Інтер Атлетики" з'явилося дуже багато новинок, які було розроблено нашим конструкторським бюро та запущено до виробництва ще до початку війни.

work_at_war_4.jpg
work_at_war_5.jpg
work_at_war_6.jpg

Різноманітній модельний ряд продукції та можливість обирати кольорову гамму, дозволяє підібрати обладнання під свій бюджет, ландшафт та за потребами.

  • ігрове обладнання сортується під вік дітей, починаючи з малюків дитячих садочків й закінчуючи підлітками, які розважаються в міських парках
  • добірка спортивного обладнання може бути як для шкіл, так і для професійних училищ, спеціальних навчальних закладів по забезпеченню фізичною підготовкою військовослужбовців тощо
  • для приватного користування є пропозиції на вибір як для спорту, так і для дитячого дозвілля
  • майданчики для дресування собак - також доступна опція до замовлення

Окремим важливим направленням "Інтер Атлетики" є будівництво стадіонів та спортивних майданчиків різних рівнів складності зі спортивним покриттям "під ключ".

work_at_war_7.jpg
work_at_war_8.jpg
work_at_war_9.jpg

Ми ведемо Ваше замовлення від початку до завершення, професійно займаючись питаннями продажу, логістики та монтажу.

Будь ласка, якщо є якісь питання або міркуєте про планування щодо благоустрою, без вагань звертайтеся до наших менеджерів!

укр
рус