Підбиваємо підсумки 2018 та ставимо цілі на 2019 рік

21 Січня 2019

Шановні колеги, дорогі друзі! Нещодавно відбувся наш корпоратив і на початку року нам так приємно підбивати підсумки і думати про майбутнє. Можемо з повною впевненістю сказати, що всі ми - великі молодці! За минулий рік проведено велику роботу і так багато усього попереду. Ми впевнені, що 2019 рік принесе нам немало успіхів, відкриє нові горизонти і нові напрямки розвитку. Адже кожен із нас має великі амбіції і плани на шляху до втілення спільної мети - зміцнення здоров'я нації і пропаганди здорового способу життя.

Завдяки нашим старанням з'явилося багато нової продукції: дитячих ігрових комплексів, гімнастичного обладнання, нових лінійок вуличних тренажерів, в тому числі дитячих, а також багатофункціональних станцій. Прагнучи досконалості і крокуючи в ногу із сучасними трендами, ми постійно покращуємо якість наших товарів, використовуємо найкращі екологічні матеріали, що відповідають усім європейським стандартам, і безмежно цінуємо наших клієнтів.

Щиро бажаємо, щоб усі досягнення у цьому році закріпились і виросли в якісні, цікаві і масштабні проекти. Плідної нам праці!

Читати наступну новину Новинки 2019
укр
рус