укр

Новинки 2019

21 Грудня 2018

Компанія Інтер Атлетика, яка вже не перший рік являється лідером на ринку спортивних товарів, дбає про кожного свого клієнта, а тому прагне іти в ногу з часом, пропонуючи високу європейську якість та інноваційні технології.

Цього разу ми порадуємо вас і ваших малюків безліччю цікавих новинок 2019 року, які допоможуть максимально яскраво і корисно урізноманітнити дозвілля, та придержуватися здорового способу життя.

Наш асортимент поповнився дитячими ігровими комплексами, від яких дітвора буде просто у захваті, спортивно-ігровим обладнанням, дитячими вуличними тренажерами і воркаут станціями, а також садово-парковим обладнанням.

Принципово новим обладнанням на ринку спортивних товарів для відкритого повітря стане лінійка вуличних тренажерів для дітей. Вона відрізняється розмірами, конструктивом, яскравістю та безпечністю. Також нашим конструкторським бюро розроблено нові захоплюючі, великі ігрові комплекси та гімнастичні комплекси для дітей.

Спортивне обладнання (вуличні тренажери та мультифітнес станції) отримало сучасний дизайн, лінійка тренажерів SM-T стала діяти за новим принципом. І взагалі обладнання стало більш зручним та привабливим.

В розділі товарі для саду та парків теж є свої новинки: паркові лавки, урни, попільнички, стовпчики огорожі.

Якщо ви маєте власні креативні ідеї – пишіть у соціальних мережах свої думки. Можливо, деякі з них ми втілимо в життя!

Всі новинки 2019 року дивіться у каталозі.

укр
рус