Інтер Атлетика представила спортивне обладнання в Дубаї

11 Грудня 2018

Виставка Urban Design & Landscaping 2018 (26-29 листопада, Дубай, ОАЕ) є найбільшим заходом на Близькому Сході в сфері міського дизайну та ландшафтного проектування. Захід присвячений питанням і технологіям озеленення, інфраструктури і міського розвитку, особливу увагу буде приділено проектуванню та будівництву житлових і комерційних приміщень. Виставка проходила одночасно з виставкою The Big5, яка є головною конференцією регіону в будівельній сфері.

Кількість відвідувачів ландшафтної виставки в 2017 склала 5654 відвідувача. У 2018 людей прийшло набагато більше за рахунок поєднання з будівельною виставкою The Big 5.

Компанія Інтер Атлетика представила на своєму стенді, розміром 24 кв. м, вуличні тренажери лінійки SM-T і воркаут станцію SM800. Спортивному обладнанню нашого виробництва приділили багато уваги і залишили позитивні відгуки, що було дуже приємно. За підсумками виставки ми отримали нових лояльних клієнтів, велику кількість корисних контактів для співпраці і партнерства в майбутньому. Також, в черговий раз, презентували своє обладнання на міжнародному рівні і зарекомендували себе як сучасна, прогресивна компанія.

Серед відвідувачів виставки:

  • будівельні фірми;
  • ландшафтні архітектори;
  • дистриб'ютори;
  • представники місцевих муніципалітетів;
  • представники парків і готелів.

Виставку відвідали зацікавлені люди з наступних країн: ОАЕ, Саудівська Аравія, Оман, Бахрейн, Кувейт, Ємен, Катар, Іран.

Серед учасників виставки 2018 року: Inter Atletika, Kinetics Play, ABC Team, Park Kent, Arcadia, Cemer Kent, Mertoglu, Eibe, Aluplay, Inter-Play, Bluestream, Vortex.

укр
рус