Звіт про регіональні виставки за участю "Інтер Атлетика"

06 Квітня 2018

Щорічно наша компанія приймає участь в основних регіональних виставках в сфері будівництва, ландшафту та благоустрою. На цих заходах ми презентуємо нове обладнання, спілкуємось з постійними і потенційними клієнтами, вивчаємо новинки, які пропонує сучасний ринок.

В першому півріччі 2018 року представники ГК "Інтер Атлетика" взяли участь у презентаціях в Одесі, Львові та Харкові. Виражаємо щиру подяку кожному відвідувачу за увагу та зацікавленість, проявлену до нашої продукції. Завжди приємно приймати гостей на виставках та вести конструктивний діалог щодо партнерства і співробітництва. На цьому ми не зупиняємось і рухаємось далі. Наступне місто, куди ми вирушимо з презентацією обладнання – Дніпро. Чекаємо Вас на національній виставці енергоефективного будівництва та ландшафтного дизайну "Фасад-2018", з 17 по 19 травня у парку розваг "Лавина" по вул. Космічна, 20.

Слідкуйте за новинами на сайті, в соціальних мережах, відвідуйте наші виставкові стенди та будьте завжди у тренді ринку благоустрою спортивних товарів і послуг!

укр
рус