ГК «Інтер Атлетика» облаштувала дитячий майданчик в офіційній фан-зоні Зимових Паралімпійських ігор 2018

12 Березня 2018

З 10 по 18 березня у телецентрі "Олівець" працюватиме фан-зона Зимових Паралімпійських ігор-2018! Протягом усієї Паралімпіади у фан-зоні діятимуть лекторій, ігрова зона, виставка, прес-зона, відбуватимуться екскурсії та зустрічі зі спортсменами.

Ми переймаємось потребами дітей з інвалідністю та підтримуємо Паралімпійців. Саме тому ГК "Інтер Атлетика" облаштувала ігрову зону, що підходить для малюків від 3 до 6 років та дітей з інвалідністю. Наше конструкторське бюро розробило лінійку обладнання призначеного для користування дітьми з інвалідністю. Надалі ми будемо продовжувати працювати над його удосконаленням і розширенням асортименту.

Цей захід – унікальна можливість отримати найповнішу інформацію з Паралімпійських ігор в Республіці Корея, дізнатися більше про їхню історію, зустрітися з чемпіонами-паралімпійцями. Саме тут можливо познайомитися зтворчістю людей з інвалідністю й навчитися спілкуватися декількома мовами– корейською та мовою жестів, опанувати шрифт Брайля і повболівати разом за наших спортсменів.

І трохи більше про змагання

Цьогоріч Зимові Паралімпійські ігри проводяться у місті Пхьончхан, Південна Корея. У них візьмуть участь 30 українських спортсменів, 10 з яких– спортсмени-лідери, які супроводжують незрячих спортсменів та спортсменів з порушенням зору на трасі під час змагань. 19 українських спортсменів представлятимуть команду у лижних гонках та біатлоні, 1 спортсмен – у сноуборді.

Зимові Паралімпійські ігри – це міжнародні спортивні змагання у зимових видах спорту для спортсменів з інвалідністю. Вони проводяться з 1976 року. Збірна України бере участь у Іграх з 1994 року.

Прийдіть та підтримайте наших спортсменів!

Фан-зона працюватиме з 10:00 до 20:00. Вхід – вільний.

укр
рус