Основні умови виконання замовлення, монтажу і гарантійного ремонту обладнання

20 Квітня 2018

Виконання замовлення починається з моменту отримання передоплати на розрахунковий рахунок постачальника і виконується протягом 35-45 днів. За умови наявності на складі устаткування, відвантаження Вашого замовлення відбувається протягом 2-5 днів.

Оперативна доставка товару здійснюється автомобілями власного автопарку та найманим транспортом по всій території України. Дана послуга оплачується замовником окремо. Оплата за доставку не входить у вартість продукції і розраховується менеджером, виходячи від обсягу замовлення і регіону доставки.

Варіанти можливих способів установки

Для монтажу обладнання Ви можете вибрати максимально зручний для Вас варіант:

  • Устаткування може бути встановлено фахівцями нашої монтажної компанії в зазначеному Вами місці. Всі витрати по установці включаються до вартості замовлення. Вартість установки устаткування розраховує Ваш менеджер.
  • Послуга «шеф-монтаж». Установка устаткування здійснюється шляхом виїзду майстра до місця монтажу. Замовник забезпечує нашого майстра підсобними робітниками (2-3 людини) з інструментом, матеріалом для установки (бетон або щебінь, пісок та цемент). Вартість послуги «шеф-монтажу» розраховує менеджер.
  • Монтаж обладнання замовником самостійно. Збірка і установка в цьому випадку здійснюється за технічними паспортами, які додаються до кожного виробу. У паспорті на виріб описаний детальний порядок монтажу, складання та введення в експлуатацію обладнання. У разі самостійної збірки компанія не несе відповідальності за поломку виробів, що виникла через неправильну збірку.

Поетапний процес монтажу майданчика:

  • На підготовленій території, команда фахівців проводить необхідну розмітку, уточнюючи правильність розміщення елементів, що входять до складу даного майданчика. Погодивши розташування, працівники приступають до підготовчих робіт по установці металевих закладних, до яких закріплюється спортивне та ігрове обладнання. На етапі планування монтажу важливо враховувати тип основи майбутнього майданчика.
  • Розпакування всіх необхідних складових здійснюється на місці встановлення тільки після розвантаження. Спочатку визначається послідовність виконання роботи, потім проводиться складання великих вузлових складових обладнання.
  • Завершальним етапом установки є сама збірка. Важливо відзначити, що наша команда керується вимогами діючих стандартів безпеки і монтує обладнання згідно технічної документації. Зібрана конструкція перевіряється на надійність і міцність кожного кріплення окремо, також контролюються кути і розміри нахилів. Готовий майданчик - результат виконаних робіт на всіх етапах, професійною командою фахівців. Перед початком експлуатації всі елементи обов'язково проходять додатковий контроль як з боку замовника, так і з боку представників постачальника. Тільки після всіх цих, послідовно виконаних пунктів, готовий майданчик передається в користування.

Важливо стежити за станом майданчика після установки, своєчасно усуваючи можливі поломки. Таким чином, обладнання буде залишатись у справному стані максимально довгий термін.

Гарантійні зобов'язання

Гарантійний термін служби обладнання складає 1 рік. Постачальник не несе гарантійних зобов'язань в тому випадку, якщо:

  • обладнання піддали неправильному зберіганню;
  • не виконувалися вимоги і рекомендації щодо експлуатації деталей обладнання;
  • було проведено розбирання виробу;
  • відбулася заміна конструкційних деталей виробу;
  • обладнання використовувалося не за його прямим призначенням;
  • постачальник може вносити в конструкцію виробів зміни, які спрямовані на поліпшення зовнішнього вигляду і експлуатаційних характеристик обладнання.
укр
рус