Новітні матеріали у виготовленні дитячих ігрових комплексів

15 Травня 2019

Компанія "Інтер Атлетика", дотримуючись європейських стандартів, перша в Україні почала використовувати новітні матеріали у виготовленні дитячих ігрових комплексів. Якщо ви цінуєте сучасні дизайнерські тенденції і довговічність - ця краса саме для вас, бо це кохання з першого погляду!

В даному обладнані замість фанери ми використовуємо кольоровий декоративний HPL пластик. Це термостійкій, а також стійкий до стирання, вологи, хімії, захищений від вицвітання матеріал. Високоякісний та екологічно чистий, він буде залишатись в гарному вигляді на протязі багатьох років!

Наші дитячі ігрові комплекси серії "Весна" тепер представлені в абсолютно новому, більш сучасному дизайні. Відтепер сюди додані ігрові елементи для розвитку дрібної моторики і логіки у дітлахів. Для дизайну ми використали стримані яскраві кольори. Малюнки ж були нанесені методом фрезерування. Брус має нову, більш модернізовану форму і забарвлення.

Дане обладнання не потребує регулярного обслуговування, адже має більш тривалий термін експлуатації!

Наші оновлені комплекси мимоволі радують око, мають стильний вигляд і максимально привабливі для дітей своєю ергономікою та функціональною складовою. Завдяки цьому, таке обладнання гармонійно впишеться у будь-який ландшафтний дизайн та додасть затишку у вашому дворі!

Для більш детальної інформації та оформлення замовлень, будь ласка, звертайтеся до наших фахівців!

укр
рус