Нова лінійка вуличних тренажерів KF

04 Грудня 2019

Нова лінійка вуличних тренажерів KF від Інтер Атлетика, завдяки якій Ви зможете створити повний аналог повноцінного тренажерного залу! Вироби оснащені механізмом, який дозволяє регулювати навантаження у великому діапазоні, завдяки цьому кожен користувач може займатися на обладнанні незалежно від рівня фізичної підготовки. Також, як і в професійних серіях, можливе поступове збільшення нагрузки для створення повноцінних тренувальних сетів, а асортимент наших тренажерів KF дозволяє виконувати найпопулярніші вправи на основні групи м'язів.

Всі рухомі елементи обладнані і захищені спеціальними заглушками, які гарантують необхідну надійність для інтенсивної експлуатації тренажерів на громадських майданчиках.

Обладнання відповідає всім вимогам новачків, а також людей, які професійно займаються спортом. Монтаж можливий як всередині приміщення, так і на відкритих майданчиках. Покриття стійке до несприятливих погодних умов, корозії, вигорання і механічних пошкоджень.

Призначені тренажери для виконання вправ на опрацювання та зміцнення різних м'язових груп: плечового пояса, грудей, преса, спини, біцепсів і трицепсів, сідничних і литкових.

Тож, основні переваги тренажерів KF:

  • встановлюються як на вулиці, так і в приміщенні
  • займатися можуть люди різної вікової категорії, будь-якого рівня фізичної підготовки
  • як і в професійних моделях, ви самостійно встановлюєте необхідне навантаження
  • найвища надійність і міцність конструкції
  • працюють в режимі "нон-стоп"

Зміцнюйте здоров'я, тренуючись на сучасних тренажерах від Інтер Атлетика!

укр
рус