Довговічні покриття для спортивних та дитячих майданчиків

15 Листопада 2019

Всі чудово розуміють, як гостро часом стоїть питання бюджету при облаштуванні майданчиків, та як сильно хочеться заощадити.

Але подивіться, з чим через певний час стикається замовник, не розібравшись в питанні і заощадивши на покритті, задовольнившись швидкістю і простотою виготовлення (сумний результат на першому фото).

Коріння дерев, що знаходяться поруч, проростаючи, піднімають основу, створюють хвилі і викидають ділянки покриття. Плитка утворює проміжки між модулями, де накопичується вода і сміття.

Таким майданчиком користуватися не просто незручно, а небезпечно!

Група компаній "Інтер Атлетика" пропонує професійне укладання покриттів для дитячих та спортивних майданчиків з гарантією.

Процес підготовки складається з декількох етапів. Спочатку ми ведемо роботи з видалення рослинного покриву і ущільнення грунту. Для забезпечення довговічності конструкції на підготовлений грунт укладається два шари щебеню чи гравію. Потім, якщо це спортивний майданчик, на підготовлену і ущільнену щебеневу основу укладається ідеально рівний асфальтобетонний прошарок. Не забуваємо про правильно спланований ухил поверхні та відведення атмосферних опадів!

І тільки після всіх підготовчих робіт ми починаємо укладання наливного поліуретанового покриття.

Для дитячих майданчиків та майданчиків зі штучною травою технічні умови трохи відрізняються, але підготовка не менш кропітка.

Якщо Ви все ще маєте сумніви, але точно впевнені в тому, що не хочете платити двічі за облаштування майданчика - телефонуйте нашим фахівцям і ми розвіємо Ваші сумніви!

Довіртеся професіоналам!

укр
рус