Міжнародний жіночий бізнес-форум "БізнесWOMAN 2018"

25 Квітня 2018

23 квітня в «Українському домі» відбувся Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018» - унікальне за масштабом, змістовного наповнення та ціннісним підходом подія для всього світу.

Мета форуму: консолідація жінок бізнесу, політики і соціальної сфери для налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого та середнього бізнесу жінок.

«Інтер Атлетика» прийняла участь у форумі, як компанія, одним із співзасновників якої є успішна жінка - Івасик Олена Іванівна. На даному заході поспілкувались з великою кількістю приємних людей, більшість з яких прекрасні жінки. Ознайомили всіх охочих з продукцією, яку виробляємо. І з впевненістю можемо сказати, що в Києві та регіонах активно розвивається спортивна сфера: зростає інтерес та встановлюється багато спортивних полів для ігрових видів спорту, тренажерних та дитячих ігрових майданчиків. В цьому ми є надійними партнерами з величезним досвідом!

Учасникиами бізнес-форуму стали близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких: представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів і підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових і аналітичних центрів, міжнародних організацій і фондів з різних регіонів України і світу. Спікерами форуму були медійно відомі і впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли значних результатів в бізнесі і політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

укр
рус