Міжнародна будівельна виставка «WorldBuild Kyiv 2018»

03 Травня 2018

Місце проведення: м.Київ, Міжнародний Виставковий Центр, вул. Броварський проспект, 15.

Час роботи: 15.05.2018 з 10:00 - 18.05.2018 до 17:00

Компанія "Інтер Атлетика" запрошує Вас відвідати наш виставковий стенд на міжнародній спеціалізованій виставці архітектури та будівництва.

WorldBuild Kyiv - провідна професійна виставка будівництва та архітектури, яка проходить за підтримки Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, а також Національного Союзу Архітекторів України. Експозиція виставки демонструє весь цикл будівництва від ідеї архітектора та до реалізації об'єкту. Виставка є відображенням ключових напрямів розвитку передових досягнень вітчизняної та світової будівельної індустрії. Для нашої компанії участь в подібних масштабних заходах дуже важливо. Це відмінна можливість протягом чотирьох днів демонструвати продукцію власного виробництва і спілкуватися з нашими дорогими партнерами і клієнтами.

Ми презентуємо:

  • дитяче ігрове обладнання;
  • вуличні тренажери;
  • воркаут обладнання;
  • садово-паркове обладнання;
  • спортивні покриття.

"Інтер Атлетика" вже багато років поспіль є лідером на ринку України по виробництву товарів для спорту та активного відпочинку. Для цього ми завжди стежимо за новинками, світовими трендами і постійно вдосконалюємось.

Дуже чекаємо Вас на нашому виставковому стенді в павільйоні №1.

укр
рус