Інтер Атлетика на World Build Kyiv 2018

23 Травня 2018

Завершила свою роботу міжнародна будівельна виставка World Build Kyiv 2018. Протягом чотирьох днів в павільйонах міжнародного виставкового центру в м. Київ кипіла активна діяльність. Більше 200 компаній виробників та постачальників будівельних, оздоблювальних матеріалів, інструментів, техніки і обладнання з 15 країн представили свої кращі рішення. На стендах була чутна мова багатьох країн, учасники знайшли нових постачальників, партнерів, підписано нові контракти згідно з проведеними на виставці переговорами.

Приємно спостерігати за зростаючим інтересом до продукції компанії «Інтер Атлетика». Ми презентували нові лінійки вуличних тренажерів, мультифункціональних воркаут станцій, останні розробки дитячого ігрового та садово-паркового обладнання. Щиро вдячні за чудові відгуки відвідувачів стенду та партнерів, з якими плідно працюємо на протязі довгих років. Звичайно, ми не збираємось на цьому зупинятися і надалі будемо вдосконалювати якість та розширювати асортимент продукції для задоволення найвимогливіших клієнтів.

Виставка закінчилась, а робота продовжується і ми крок за кроком йдемо до нашої основної мети - зміцнення здоров'я нації через популяризацію спорту і здорового способу життя.

укр
рус