Дитячий ігровий майданчик від Інтер Атлетика в ЖК "Атмосфера"

14 Червня 2018

У суботу, 2 червня, в м. Дніпро ЖК «Атмосфера» відчинила свої двері для наймолодших мешканців. До дня захисту дітей влаштували справжнє свято: відкрили дитячий майданчик від компанії «Інтер Атлетика», запросили аніматорів, аквагрим, дарували багато морозива, подарунків і солодкої вати.

Для батьків дуже важливо, щоб їхнім дітям було де безпечно погратись, тому забудовники облаштовують у дворах ігрові та спортивні зони. Наша компанія є в цьому надійним та досвідченим партнером. Маємо все необхідне для виробництва і встановлення дитячих та спортивних майданчиків під ключ.

Активна гра – це не тільки невід’ємна частина дитинства, але і важливий засіб у фізичному вихованні дітей, спрямований, в першу чергу, на фізичний, розумовий, естетичний та моральний розвиток, оздоровлення та зміцнення організму, а також підвищення рухової активності.

Забудовники переймаються не тільки потребами дітей, а й піклуються про те, щоб дорослі могли займатись спортом і тримати себе у формі , не виходячи за межі власного двору. Для цих цілей чудово підходять вуличні тренажери, мультифітнес станції, майданчики зі спеціальним покриттям для ігрових видів спорту. Наявність таких об’єктів, де можливо цікаво й з користю провести дозвілля, значно підвищують привабливість житлового комплексу для потенціальних інвесторів.

укр
рус