Дитячий та спортивний майданчики від «Інтер Атлетика» в парку «Відрадний»

22 Червня 2018

Мер Києва Віталій Кличко відкрив після капітального ремонту парк «Відрадний» у Солом’янському районі столиці.

Він, зокрема, оглянув паркову зону, дитячі майданчики, зони для занять спортом.

На території парку спеціалісти нашої компанії облаштували дитячий ігровий та спортивний майданчики. Тепер мешканці району матимуть змогу цікаво і з користю провести на них час.

Для батьків з дітьми встановлено захоплюючий ігровий комплекс, карусель, гойдалку, пісочницю та спеціальне обладнання для дітей з особливими потребами. А всі охочі зайнятись спортом зможуть потренуватись на вуличних тренажерах і мультифітнес станції виробництва «Інтер Атлетика». Кожен знайде той тренажер, який буде йому до вподоби, адже їх там встановлено понад 25. Вони розраховані на тренування всіх груп м’язів та підходять для всіх вікових категорій людей.

Парк був збудований близько півстоліття тому, однак востаннє ремонтні роботи тут здійснювали більше 10 років тому.

«Минулого року ми розпочали масштабні ремонтні роботи у столичних парках, аби вони стали сучасними та комфортними зонами відпочинку для киян і гостей міста. Сьогодні, нагадаю, прикладом такого золотого стандарту парків є парк «Наталка» на Оболоні. І ми не збавляємо темпів. Наприкінці травня, до Дня міста, відкрили ще одну зону відпочинку в центрі міста – парк «Володимирська гірка». Сьогодні ж презентуємо після капітального ремонту парк «Відрадний», – заявив міський голова.

укр
рус