укр

Будівельна виставка KyivBuild Ukraine 2024

24 Січня 2024
Дорогі наші друзі!

Для тих, хто вперше знайомиться із виробництвом ТМ Inter Atletika, ми пропонуємо пізнавальний екскурс у світ дитячого ігрового обладнання та вуличних тренажерів. Привідкриємо залаштунки розробки та проєктування нашої продукції та ознайомимо з оригінальними новинками.

Дата та місце проведення виставки залишаються незмінними. Захід пройде з 14 по 16 лютого 2024 року у МВЦ за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15.

InterAtletika-KievBuildUkraine2024-01
InterAtletika-KievBuildUkraine2024-02
InterAtletika-KievBuildUkraine2024-03

Для нас така подія на початку року – це чудова нагода привітатися з постійними замовниками та друзями компанії, а також познайомитися з новими партнерами.

Без зайвих слів ви переконаєтеся в якості нашого обладнання. Зможете обрати із наявних зразків гумове покриття або штучну траву, вибрати колір поліуретанової крихти для наливного покриття або підібрати з колірної палітри фарбу для покриття тренажерів для вашого майбутнього майданчика.

За останній рік каталог "Інтер Атлетики" поповнився новим обладнанням, також маємо свіжі пропозиції щодо комплектації дитячих та спортивних майданчиків, адже зʼявилися додаткові елементи, які доповнюють ігровий та спортивний простори.

InterAtletika-KievBuildUkraine2024-04
InterAtletika-KievBuildUkraine2024-05
InterAtletika-KievBuildUkraine2024-06

Будемо обговорювати найзатребуваніші на сьогодні запити: тренажери для облаштування реабілітаційних майданчиків, обладнання та елементи для благоустрою громадських місць.

Традиційно робимо знижку на замовлення, оформлені під час проведення виставки. Тож саме час планувати візит до виставкового центру!

Щиро запрошуємо до нашого стенда!
укр
рус