укр

Багатофункціональний майданчик для Київського обласного центру ментального здоров'я

03 Листопада 2023

Наприкінці жовтня на території Київського обласного центру ментального здоров'я в місті Ворзель було відкрито багатофункціональний майданчик реабілітаційного направлення для військовослужбовців, що проходять лікування. Це стало можливим завдяки безоплатній благодійній допомозі групи компаній, що об'єднана під торговою маркою "Інтер Атлетика".

Фізичні вправи та заняття на свіжому повітрі – один з найдієвіших способів фізичної реабілітації, важлива складова частина у процесі відновлення здоров'я захисників та захисниць.

InterAtletika-Vorzel-01
InterAtletika-Vorzel-02
InterAtletika-Vorzel-03

Багатофункціональні майданчики від українського виробника ТМ "Інтер Атлетика" призначені як для регулярних інтенсивних тренувань, так і для допомоги при реабілітації та підтриманні гарної фізичної форми. Наше обладнання ергономічне, має сертифікати якості Європейського зразка та антивандальну конструкцію.

Регулярні тренування на спортобладнанні допоможуть при захворюваннях та функціональних порушеннях опорно-рухового апарату, хребта та суглобів.Також сприятимуть скорішому відновленню після перенесених операцій та при частковій втраті здатності до руху. Підходять для тих, хто має можливість самостійно займатися на вулиці згідно з рекомендаціями лікаря.

InterAtletika-Vorzel-04
InterAtletika-Vorzel-05
InterAtletika-Vorzel-06

Правильно підібрані вправи будуть мати високу терапевтичну ефективність та сприятимуть якнайшвидшому відновленню втрачених функцій тіла. Допоможуть зменшити больовий синдром та позбутися відчуття дискомфорту.

Завдяки регулярним тренуванням людина отримає:
  • Збільшення діапазону рухів в м'язах та суглобах.
  • Покращення координації рухів.
  • Збільшення м'язового тонусу та сили.
  • Поліпшення кровообігу.
  • Профілактику атрофії м'язів.
  • Насичення киснем організму.
  • Посилення кровообігу та обміну речовин.

Обов'язковим є дотриманням нескладних правил виконання вправ на даному обладнанні.

Безмежно дякуємо нашим мужнім воїнам та захисникам! Продовжуємо допомагати та підтримувати в тилу.

укр
рус