укр

Майданчики для реабілітації військових

27 Жовтня 2023

"Інтер Атлетика" пропонує широкий вибір вуличного тренажерного обладнання для комплектування реабілітаційних майданчиків будь-якої площі. В каталозі нашої компанії доступна до замовлення велика кількість тренажерів та додаткових спортивних елементів для облаштування повноцінної зони для реабілітації та фізичного відновлення. Такою зоною для реабілітації є майданчики у Львівській області.

Reabilitatsiya-Viyskovikh-01
Reabilitatsiya-Viyskovikh-02
Reabilitatsiya-Viyskovikh-03
Reabilitatsiya-Viyskovikh-04
Reabilitatsiya-Viyskovikh-05
Reabilitatsiya-Viyskovikh-06

На території Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю.Липи у Винниках встановлено два майданчики: тренажерний та мультифункціональний, які відтепер працюють на відновлення та реабілітацію військових. Реабілітаційні майданчики укомплектовано тренажерами, що доповнюють терапевтичну роботу фахівців лікувально-профілактичного закладу охорони здоров'я, допомагаючи більш якісно проводити реабілітаційні заходи.

Reabilitatsiya-Viyskovikh-07
Reabilitatsiya-Viyskovikh-08
Reabilitatsiya-Viyskovikh-09

Тренажерний комплекс нараховує 18 спортивних тренажерів українського виробника Inter Atletika. Включає в себе обладнання двох видів: для роботи із власною вагою і тренувань з регульованим навантаженням. Перевага спортінвентарю зі спрямуванням на реабілітаційне призначення в його щадному навантаженні на хребет та суглоби. Це тренажери для роботи з власною вагою серій SM, SE-SL, які дають ефективне навантаження на м'язи та суглоби всього тіла.

Reabilitatsiya-Viyskovikh-10
Reabilitatsiya-Viyskovikh-11
Reabilitatsiya-Viyskovikh-12

На тренажерах від "Інтер Атлетика" серії KF рекомендовано займатися з інструктором по розробленій програмі тренувань та коректно і бережно вибирати рівень навантаження, оскільки ця серія розроблена за аналогом професійного спортивного обладнання, яке використовується в фітнес-центрах. Дані силові тренажери направлені на ізольовану роботу з м'язами та якісне укріплення всього тіла.

Reabilitatsiya-Viyskovikh-13
Reabilitatsiya-Viyskovikh-14
Reabilitatsiya-Viyskovikh-15

На сайті маємо відеоінструкції для кожного нашого тренажера, якими також можна скористатися на Youtube каналі. У відео спеціаліст детально пояснює і показує, як правильно виконувати вправи на обладнанні.

Запрошуємо до нашого каталогу, де ви знайдете як обладнання, так і різноманітні види покриття для спортивних та рекреаційних зон.

З вдячністю до тих, хто віддав своє здоров'я за наші спокійні ранки. Бажаємо завжди гарної погоди на спортивних майданчиках!

Читати наступну новину Новинки 2023
укр
рус