Запрошуємо на ХХІ Міжнародну спеціалізовану виставку КомунТех-2024

04 Жовтня 2024
InterAtletika-zaproshu-mo-na-vistavku-komuntekh-2024
Дорогі друзі та колеги!

Запрошуємо Вас з 15 до 17 жовтня відвідати XXI Міжнародну спеціалізовану виставку КомунТех-2024 у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Група компаній, об'єднаних під торговою маркою "Інтер Атлетика", візьме участь в експозиції "Благоустрій", де демонструватимуться найсучасніші рішення у сфері облаштування територій.

Ми раді представити Вам наш широкий асортимент обладнання для спортивних і дитячих майданчиків, яке поєднує в собі інноваційні технології та високу якість. На нашому стенді Ви зможете ознайомитись з останніми розробками у сфері дитячого ігрового та спортивного обладнання, призначеного як для професійних, так і для громадських просторів. Кожне з наших рішень створене з урахуванням принципів безпеки, зручності та естетики, забезпечуючи радість активного відпочинку для дітей і дорослих.

Запрошуємо Вас стати частиною цієї події, обговорити нові тенденції у благоустрої та оцінити переваги нашого обладнання. Ми впевнені, що наша співпраця відкриє нові горизонти у створенні сучасних та безпечних просторів для гри, спорту й відпочинку.

Номер нашого стенда D07.2.

Чекаємо на зустріч із Вами на виставці КомунТех-2024!
укр
рус