укр

Виставка-презентація «Зроблено в Києві»

06 Червня 2018

5 червня у міжнародному виставковому центрі в Києві пройшла виставка-презентація виробників промислової продукції «Зроблено в Києві». Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник взяв участь у її відкритті. Він зауважив, що цього року кількість учасників виставки зросла із 71 до 300, площа виставки збільшилася із 1000 м² до 3500 м², а експонати вперше розміщені за видами діяльності та галузевими напрямами: машинобудування, високотехнологічне устаткування та обладнання, інформаційні технології, оборонна промисловість, енергетика, фармацевтика, хімія, будівельні матеріали, транспорт, продукти харчування, легка промисловість та сувенірна продукція, поліграфія, вироби з деревини, екологія, інноваційна інфраструктура.

Інтер Атлетика взяла участь у заході всіма компаніями концерну. До його складу входять ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» (Дитяче та спортивне обладнання для занять на відкритому повітрі), ТОВ «Фітнес трейдинг» ( Професійне спортивне обладнання для фітнес-центрів), ТОВ «Торговий дім «Спорт» (гуртова та роздрібна торгівля товарами для спорту та активного відпочинку).

«Ця виставка – є однією з форм підтримки реального сектору економіки столиці. Це своєрідний майданчик для зустрічі промислових підприємств Києва, експортерів, інвесторів та фахівців з метою визначення шляхів державної та недержавної підтримки розвитку промислового виробництва та нарощування експорту», – сказав Микола Поворозник.

укр
рус