Весняний хіт продажів. Компактний атлетичний комплекс

11 Квітня 2023
Атлетичний комплекс InterAtletika УТ101: маленький спортзал на свіжому повітрі

Вуличний спорт прокидається разом з приходом весни. А щоб тренування були в задоволення і максимально ефективними, пропонуємо вашій увазі весняний хіт продажів – компактний атлетичний комплекс InterAtletika УТ101.

InterAtletika УТ101-01
Переваги:
  • багатофункціональний спортивний комплекс
  • є в наявності в жовто-блакитному та червоному кольорах (можливі інші колірні рішення під замовлення)
  • доступна ціна, швидка доставка, надійна установка

Міні-комплекс InterAtletika УТ101 – чудове рішення для облаштування спортивних майданчиків, дворових територій та навіть для встановлення в приватному секторі. В його основі – шведська стінка. А як знаєте, шведка славиться своєю багатофункціональністю та універсальністю, оскільки дає змогу тренувати все тіло і досягати гарних результатів людям з різними спортивними цілями та будь-яким рівнем фізичної підготовки.

Вуличний тренажер в теплу пору року – прекрасна альтернатива походам в тренажерний зал. Заняття безкоштовні, а тренуватися можна в зручний час, якщо дозволяють погодні умови.

InterAtletika УТ101-02
Що можна робити і кому підійде атлетичний комплекс InterAtletika УТ101

Спортивне обладнання комплектується лавою для преса, навісом для преса та стійкою під штангу. На ньому можна виконувати наступні вправи:

  • опрацювати м'язи верхньої частини тіла: плечовий пояс, підтягуватися прямим, зворотним, вузьким і широким хватом
  • сформувати прес та ноги на лаві для преса
  • регулювання куту нахилу спинки дає змогу включати в роботу різні групи м'язів
  • урізноманітнить тренувальну програму стійка для штанги, яка призначена для жимів, присідань, вправ різними хватами тощо

З впевненістю заявляємо - на спорткомплексі можна робити розминку, займатися фітнесом і виконувати різні силові вправи!

InterAtletika УТ101-03

На нашому сайті можна купити атлетичний комплекс InterAtletika УТ101 за цінами виробника.Також є можливість придбати до комплексу штангу та підвіс для груші, гіперекстензію для зміцнення м'язів спини та зробити для себе повноцінний маленький спортзал на свіжому повітрі.

В каталозі "Інтер Атлетики" є розширена версія даного комплексу, яка включає у себе турнік (артикул УТ102). Модель приваблива ще тим, що до неї можна купити гойдалку і зробити обладнання доступним не тільки для дорослих, але і для дітей.

За подробицями, будь ласка, звертайтеся до менеджерів.

укр
рус