В м. Ірпінь завершено масштабну реконструкцію одного з найстаріших парків та встановлено майданчики від ГК Інтер Атлетика

08 Жовтня 2018

Ділянку території в самому центрі міста, площею близько 6 гектарів, перетворили на комфортну зону для відпочинку мешканців та гостей Ірпеня.

Відкриття парку приурочили до Дня міста, чим зробили чудовий подарунок. У парку замінені мережі каналізації, водопостачання, теплопостачання, висаджено нові дерева, квіти та газони, реконструювали сцену та місця для глядачів. Навколо створено затишні зони відпочинку та розваг, зону для вигулу домашніх тварин.

Особливу увагу привертають дитячі ігрові майданчики, де дітки зможуть гратись, а мами – відпочивати. Наша компанія "Інтер Атлетика" облаштувала їх аж 2 в різних частинах парку. Дитячий майданчик – це не просто місце відпочинку для дітей. Це місце, де ваш малюк соціалізується, а також розвиває свою фізичну форму. Кожен із нас пам'ятає, як він розгойдувався на гойдалках, лазив наввипередки по драбинках і обживав казковий будиночок. Діти не змінюються, а змінюються часи і те, що можуть запропонувати дорослі. Центральними об’єктами цих майданчиків є яскраві сучасні дитячі ігрові комплекси, на яких одночасно можуть гратися багато дітлахів. Окрім цього, встановлені гойдалки, каруселі, балансири, пісочниці.

Для спортсменів, а також всіх бажаючих підтримувати себе у формі спеціалісти нашої компанії підібрали оптимальний варіант комплектації спортивного майданчику. Це багатофункціональна мультифітнес станція та вуличні тренажери для різних груп м’язів. Сьогодні вуличні тренажери стрімко набирають все більшої популярності .З їх допомогою дитина зміцнює свій підростаючий організм, а також набуває любові до активного способу життя. Спортивні воркаут станції за короткий проміжок часу встигли стати одним із найпопулярніших напрямів вуличного фітнесу, поступово переходячи в самостійний вид спорту. В ньому гармонійно поєднуються елементи легкої атлетики і силових вправ з власною вагою, спрямованих на розвиток витривалості і м'язової сили. Популярність вуличного воркаута серед підлітків пов’язана з його простотою та доступностю.

Крім того, в одній із зон парку облаштовано скейт-парк, по всій території прокладені вело- та пішохідні доріжки, встановлено альтанки, будиночки для творчих занять із дітьми, реконструйовано сцену та глядацьку залу.

Також у парку є водойма з фонтанами, навколо якої декілька оглядових доріжок і майданчиків. Для людей з обмеженими можливостями встановлено пандуси з обох боків парку, а для школярів – зручні підходи і під’їзди до школи.

Частина території відведена під парк легендарного героя книг всесвітньовідомого дитячого письменника родом з Ірпеня – Миколи Носова. Назвали цю зону – "Незнайка". А наступного року перед входом у Парк Перемоги з’явиться площа, де буде вшановано пам’ять учасників бойових дій Другої світової, війни в Афганістані, АТО, а також козаків. Там планується встановити 4 одиниці техніки, включаючи танк, який і нині там розміщено.

укр
рус