Сучасні майданчики у новому житловому комплексі

03 Вересня 2024

Мешканці нового сучасного житлового комплексу клубного типу, який розташований в зеленій зоні поблизу Києва, тепер мають можливість зручно й активно відпочивати на своєму подвір'ї. Адже на початку літа територію комплексу було облаштовано спортивним та дитячим ігровим майданчиками. Фахівці групи компаній, об'єднаних під торговою маркою "Інтер Атлетика", забезпечили якісне виконання повного циклу робіт: від розробки проєкту до монтажу.

InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-01

Майданчики містять різноманітне обладнання, тому мешканці, незалежно від віку, мають можливість із користю проводити своє дозвілля.

InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-04
InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-02
InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-03
InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-05

Для дорослих встановлено станцію Multifitnes Gym – багатофункціональний комплекс для виконання гімнастичних вправ на різні групи м'язів. Прихильники пінг-понгу зможуть позмагатися в майстерності, оскільки на майданчику наявні тенісні столи.

InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-07
InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-06
InterAtletika-maydanchiki-u-novomu-zhitlovomu-kompleksi-08

Гойдалки, карусель, балансир стають у пригоді, щоб розважити маленьких непосид. На дитячому ігровому та канатному комплексах із задоволенням активно проводять час трохи старші діти. Відпочити та поспілкуватись можна, присівши на комфортні лавки, що також розміщені біля майданчиків.

Отже, ви можете переконатися, що такі функціональні рішення є зручними у користуванні, а також додають завершеності й затишку будь-якій прибудинковій території.

укр
рус