Спортивні тренажери для вихованців нового ліцею

16 Вересня 2024

2 вересня розпочався перший навчальний рік у новоствореному ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України в Івано-Франківську. В освітньому закладі безоплатно навчатимуться понад 140 дітей, чиї батьки працюють або працювали у безпековому секторі. Навчання відбувається за державною програмою повної загальної середньої освіти, також багато уваги приділяється предмету "Захист України" та фізичній підготовці.

InterAtletika-sportivni-trenazheri-dlya-vikhovantsiv-novogo-litseyu-01

З цією метою за підтримки благодійного фонду "Загартовані серця" на території ліцею також облаштовано сучасний спортивний зал та вуличний спортивний майданчик. Останній було обладнано 12 спортивними тренажерами серії SE вітчизняного виробництва від торгової марки "Інтер Атлетика".

InterAtletika-sportivni-trenazheri-dlya-vikhovantsiv-novogo-litseyu-02
InterAtletika-sportivni-trenazheri-dlya-vikhovantsiv-novogo-litseyu-03
InterAtletika-sportivni-trenazheri-dlya-vikhovantsiv-novogo-litseyu-04

Тренажери цієї серії абсолютно безпечні для використання підлітками, оскільки характеризуються простотою та зручністю в експлуатації, надійністю опори, довговічністю та стійкістю до погодних умов. Так, тренажер для преса, маятник-степер, турнік - упор для преса – розгинач стегна дозволяють сприятливо поєднати активні заняття з обтяженнями та оздоровчий вплив навколишнього середовища для загального зміцнення підліткового організму. Кольорова комбінація обладнання відповідає загальній дизайнерській концепції облаштування території ліцею.

Тож ми щиро бажаємо ліцеїстам та їхнім педагогам успіхів та досягнень у новому навчальному році!

укр
рус