Облаштування майданчиків у "Містечку Хансена"

31 Липня 2024
Облаштування спортивного та дитячого майданчиків у "Містечку Хансена" в селі Тарасівка Київської області

У селі Тарасівка на Київщині завершено монтажні роботи з облаштування дитячого та спортивного майданчиків у "Містечку Хансена" - прихистку для переселенців, що втратили власне житло в наслідок військових дій. Наприкінці минулого року у даний житловий комплекс заселились перші 300 мешканців, і серед них - 104 дитини. Загалом комплекс розрахований на 432 помешкання. На його території також передбачені зони для активного дозвілля.

InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-01
InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-02
InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-03

Облаштуванням громадського простору, зокрема, територій, відведених для дитячого та спортивного майданчиків, займалась група компаній "Інтер Атлетика". Нашими фахівцями було підготовлено проєкти, відповідно до яких виконаний комплекс робіт із монтажу спортивного обладнання для тренування дорослих, а також дитячого майданчика, який включає ігровий будиночок з огорожею, пісочницю, гойдалки, лавки для відпочинку. Також територію майданчиків оздоблено штучним покриттям "синтетична трава", яке зручне у користуванні та естетично виглядає за будь-якої погоди.

InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-04
InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-05
InterAtletika-maydanchikiv-u-mistechku-khansena-06

Ми завжди раді долучатись до подібних проєктів, оскільки розуміємо важливість всебічної підтримки для переселенців і віримо, що за маленьким відновленням обов'язково настане більше!

укр
рус