Новий спортивний майданчик для відновлених закладів освіти в Бородянці

13 Серпня 2024

Навесні цього року у Бородянці на Київщині за підтримки уряду Литви завершене відновлення ліцею та дитячого садочку, які були майже повністю зруйновані під час повномасштабного вторгнення. Заклади реконструювали відповідно до сучасних норм та вимог, і вже з нового навчального року вони готові прийняти більшу кількість дітей, вихователів та педагогів.

sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-01
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-02
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-03

Модернізацією освітнього простору було передбачено не лише оновлення будівель і комунікаційних систем, а й облаштування спортивних майданчиків та благоустрій території. Саме до цього нещодавно долучилась група компаній "Інтер Атлетика".

sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-04
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-05
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-06

Площа спортивного майданчика із поліуретановим покриттям обладнана спортивними тренажерами серії SE, які відрізняються надійністю, безпечністю та простотою експлуатації, що особливо важливо для використання у дитячих закладах. Також облаштовано огороджені ігрові майданчики для волейболу та баскетболу. На території шкільного подвір'я передбачені зручні сучасні лавки для відпочинку та урни для сміття.

sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-07
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-08
sportivniy-maydanchik-v-borodyantsi-09

Ми розуміємо, що попри все дуже важливо створювати належні та комфортні умови для повноцінного навчання, фізичного розвитку й відпочинку наших з вами дітей, адже за ними майбутнє!

укр
рус