Майданчик для дресирування та вигулу собак

02 Жовтня 2024

Наприкінці вересня в одному з мальовничих парків Києва відбулося відкриття нового майданчика для дресирування та вигулу собак. Проєкт реалізовано за спільної ініціативи та спонсорської підтримки групи комунальних та приватних підприємств. Його метою є створення комфортних умов для власників чотирилапих друзів та їхніх вихованців.

InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-01
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-02
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-03
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-04

На майданчику для тварин площею 150 квадратних метрів встановлено обладнання вітчизняного виробництва від торгової марки "Інтер Атлетика".

InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-07
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-06
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-05
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-08

Участь у цьому проєкті була особливо цікавою, оскільки наш асортимент разом із дитячим ігровим і спортивним обладнанням містить також і обладнання для тварин. Фахівці нашої компанії виконали комплекс робіт від візуалізації проєкту до монтажу обладнання. За задумом, вся зона розділена на окремі секції для безпечного вигулу та професійних тренувань тварин.

InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-09
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-11
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-10
InterAtletika-maydanchik-dlya-dresiruvannya-ta-vigulu-sobak-12

Майданчик розрахований як на фізичну активність собак, так і їхній розумовий розвиток. Власники зможуть навчати своїх вихованців основних команд, а також проводити час у дружній атмосфері, спілкуючись з іншими шанувальниками тварин. Територія також обладнана лавками та урнами. Встановлені тренажери, такі як: гірка з поручнями, бум прямий, стіна похила, окоп, стрибок у довжину, гойдалка, різноманітні бар'єри, що мають елементи для стрибків, лазіння та подолання перешкод, а це сприяє підтримці належної фізичної форми собак.

Ми раді були зробити свій внесок у створення сучасного комфортного простору для шанувальників тварин та їхніх улюбленців.
укр
рус