Капітальний ремонт дитячого та спортивного майданчиків у Вишневому

23 Серпня 2024

Наприкінці весни цього року група компаній "Інтер Атлетика" виконала роботи з капітального ремонту дитячого та спортивного майданчиків у місті Вишневе Бучанського району Київської області. Дані об'єкти на початок 2024 року знаходились в незадовільному стані: ігрове обладнання зазнало значних пошкоджень, через що не відповідало сучасним нормам і вимогам безпеки, покриття майданчиків також мало великий ступінь зносу та деформації. З огляду на те, що ці майданчики активно використовуються мешканцями міста для дозвілля й відпочинку, місцева громада ухвалила рішення про їхній капітальний ремонт.

InterAtletika-remont-maydanchikiv-u-vishnevomu-01

Нашими спеціалістами було розроблено проєкт з реконструкції майданчиків та виконано комплекс відновлювальних та ремонтних робіт. Так, зношене покриття було повністю замінене на нову гумову плитку, яка є травмобезпечною та має естетичний вигляд. На майданчику встановлено новий дитячий ігровий комплекс, різноманітні гойдалки, балансир, а також лавка для відпочинку після активно проведеного часу.

InterAtletika-remont-maydanchikiv-u-vishnevomu-03
InterAtletika-remont-maydanchikiv-u-vishnevomu-04
InterAtletika-remont-maydanchikiv-u-vishnevomu-05

Все обладнання від вітчизняного виробника ТМ "Інтер Атлетика" має відповідну сертифікацію та відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки, оскільки ми переконані, що дозвілля наших дітей має бути не лише комфортним, а, в першу чергу, безпечним!

укр
рус