Дитячий майданчик для реабілітації в Національній дитячій спеціалізованій лікарні Охматдит

19 Серпня 2024

Навесні цього року група компаній "Інтер Атлетика" розпочала реалізацію проєкта для Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України Охматдит. Проєкт передбачав облаштування дитячого майданчика обладнанням для реабілітації.

Нашими спеціалістами разом із лікарями-реабілітологами було підібрано оптимальний комплекс дитячого обладнання для реабілітації відповідно до його функціонального призначення та площі, яку займає майданчик. Реабілітаційні тренажери є важливим інструментом у відновлювальній терапії після травм, операцій та допомагають в найкоротші терміни покращити фізичні можливості дитячого організму, повернути рухливість суглобів, зміцнити м'язи.

maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-01
maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-02
maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-03

Вже на початку літа даний майданчик був зданий в експлуатацію, і лікарі Охматдиту разом із маленькими пацієнтами змогли оцінити ефективність та безпечність нашого обладнання. Так, дитячі тренажери бігунок, велосипед, гребний, орбітрек, коловорот, жим від грудей (верхня тяга) спрямовані на зміцнення конкретних груп м'язів, а спортивний комплекс Воркаут складається з різних тренажерів для максимально ефективного опрацювання м'язових груп всього тіла. Площу майданчика було облаштовано гумовою плиткою, яка є щадною для суглобів та убезпечує від травмування.

maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-04
maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-05
maydanchik-dlya-reabilitatsii-v-okhmatdit-06

На превеликий жаль, внаслідок ракетної атаки 8 липня лікарня Охматдит зазнала значних руйнувань і пошкоджень. Але ми щиро віримо, що за активної підтримки українських та міжнародних організацій та фондів, процес відновлення відбудеться якнайшвидше. Збереження життя та здоров'я наших дітей є вкрай важливою місією!

укр
рус