Дитячий ігровий майданчик у сонячному місті

12 Вересня 2024
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-01

Новий житловий комплекс бізнес-класу у самому серці сонячної Одеси продовжує радувати своїх мешканців. Для безпеки пересування прибудинковою територією забудовник втілив концепцію "двір без машин" за рахунок підземних паркінгів. Це, своєю чергою, дозволяє використовувати вільний простір для облаштування більш комфортних зон відпочинку.

InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-02
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-03
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-04
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-05

Так, нещодавно територія комплексу поповнилась новим дитячим ігровим майданчиком від вітчизняного виробника – торгової марки "Інтер Атлетика". Фахівці нашої компанії відповідно до розробленого проєкту виконали поставку та монтаж дитячого ігрового та садово-паркового обладнання, а також облаштували майданчик травмобезпечною гумовою модульною плиткою. Тепер маленькі мешканці мають змогу весело та активно проводити дозвілля на свіжому повітрі, адже для цього є безліч цікавинок.

InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-06
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-07
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-08
InterAtletika-dityachiy-igroviy-maydanchik-u-sonyachnomu-misti-09

Дитячий комплекс "Навколо Скандинавії" та лабіринт "Пірат", різноманітні гойдалки, пісочниця, й будиночок-альтанка – все це створює простір для дитячої уяви та фантазії. Щодо безпеки дітей батьки можуть бути цілком впевнені, адже все наше обладнання відповідає сучасним європейським нормам якості, безпеки та надійності.

укр
рус