Дитячі ігрові майданчики в сучасних житлових комплексах

03 Серпня 2018

В с. Софіївська Борщагівка на території ЖК "Щасливий" ми облаштували сучасний ігровий майданчик з зоною відпочинку для батьків. Обладнання встановлено на якісному поліуретановому покритті, яке дозволяє запобігти травмуванню під час гри. В цьому ж житловому комплексі збудовано державний дитячий садок, в якому нашою компанією облаштовано ігрову зону для дітей дошкільного віку.

Гральний майданчик складається з тієї чи іншої кількості обладнання, яке відрізняється між собою розмірами, конфігурацією та формою. Найчастіше цими елементами виступають ігровий комплекс, гойдалки, карусель, гірка, пісочниця, лавки. Дитячі комплекси для ігор займають важливу нішу у розвитку дітей будь-якого віку, тренуючи фізичну витривалість, спритність та гнучкість, серцево-судинну та імунну систему, товариськість та адаптацію у суспільстві, а також дарують бадьорість та чудовий настрій. Під час гри дитині доводиться виконувати різноманітні дії, серед яких провідну роль займають ходьба, біг, лазіння та стрибки. Слід зауважити, що такі рухи, окрім розвитку фізичної форми, спритності, швидкості та витривалості, також збагачують руховий досвід та орієнтацію у просторі.

На сьогоднішній день, наявність ігрових та спортивних майданчиків в сучасних житлових кварталах являється необхідною умовою. Адже батькам з дітьми дуже важливо, щоб вони мали змогу цікаво і з користю провести дозвілля біля свого помешкання. Або відпустити свою малечу гратися самостійно і бути впевненими за їх безпеку.

укр
рус