Інтер Атлетика взяла участь в підготовці до Євро-2018 з міні-футболу в Києві

16 Серпня 2018

З 12 серпня в Україні на території комплексу «Місто спорту» в київському Гідропарку проходить EMF EURO-2018 – аматорський турнір із міні-футболу.

За титул найкращої міні-футбольної команди Європи в Києві змагаються 20 збірних, які було розділено на 4 групи по 5 команд.

«Місто спорту» було відкрите в травні 2012 року та охоплює територію близько 10 гектарів. Спортивний парк включає в себе пляжну зону, два стадіони для міні-футболу та пляжного футболу, майданчики для баскетболу та інших видів спорту, спортивний комплекс із комфортабельними роздягальнями, а також зони відпочинку.

Арена для міні-футболу має поле розміром 45х25 метрів та місткість стадіону до 800 місць.

Саме ж покриття для майданчика виготовлено в Італії - концерном RADICI, який вважається найкращим виробником покриття такого формату. Технологія покриття - Sсhokped. Вона передбачає, що між травою та основою прокладаєтсья спеціальне покриття, яке забезпечує м'якість, еластичність та збільшує тривалість експлуатації покриття. Генпідрядником з виконання робіт по реконструкції основної арени стала наша компанія «Інтер Атлетика».

Спеціалісти нашої компанії також займались будівництвом ще одного нового футбольного поля на території «міста спорту», яке відкрилось напередодні чемпіоната. Ми задоволені, що ця можливість дісталася саме нам і ми стали частиною такого грандіозного заходу.

Збірна України з міні-футболу в заключному матчі домашнього чемпіонату Європи обіграла Чорногорію з рахунком 5: 0 і вийшла плей-офф турніру.

Україна вийшла в чвертьфінал з першого місця в групі А і на наступній стадії зіграє з командою, що зайняла друге місце в групі В.

Бажаємо нашій збірній перемоги у майбутньому матчі та стати першими на цьому чемпіонаті!

укр
рус