Феєрична поява продукції «Інтер Атлетика» на виставці світового масштабу

15 Листопада 2017

Феєрична поява продукції «Інтер Атлетика» на виставці світового масштабу

Кельн. Виставковий центр Koelnmesse. Найкраще місце для того, щоб провести зустріч титанів у сфері виробництва обладнання для зон відпочинку, спортивних споруд і басейнів і компаній, які сьогодні є лідерами на світовому ринку. Саме тут конструктори можуть продемонструвати свої нові тренди, а бізнесмени мають можливість укласти мільйонні контракти для нових проектів. Понад 650 компаній з 45 країн приїхали представити свою продукцію та задати напрямок на наступний рік у своїй галузі.

ГК «Інтератлетика» також опинилась в центрі масштабних подій і традиційно взяла участь у найвідомішому заході 2017 року. І три дня листопада місяця продукція компанії перебувала на стенді, який нікого не залишив байдужими, не дивлячись на величезну кількість інших павільйонів. ГК «Інтератлетика» відрізнявся стилем, якісно представленим обладнанням і нескінченним потоком зацікавлених клієнтів. Нові лінійки дитячого ігрового, вуличного спортивного і садово-паркового обладнання зацікавили безліч зарубіжних представників компаній.

Сучасні рішення оцінили всі!

Нові ігрові комплекси виготовлені з урахуванням сучасних тенденцій: з HPL пластика, який є стійким до погодних умов і має більш тривалий термін експлуатації в порівнянні з деревом і фанерою. Особливо здивувало глядачів оригінальне кольорове рішення обладнання. Представники компаній країн Скандинавії, які відрізняються вимогливістю до кожної деталі, відзначили нову лінійку за лаконічний дизайн і функціональність. Тому ігровим обладнанням зацікавилися такі країни як Норвегія, Італія, Іспанія, Латвія, Литва, Португалія, Ізраїль, Вірменія, Польща, Макао, Австралія та інші.

Справжньою сенсацією на виставці стало обладнання для воркаута. Яскравий дизайн конструкції зробив стенд центром уваги. Відвідувачі підходили, використовували обладнання, фотографувалися і активно обговорювали деталі майбутньої угоди.

Виставка стала чудовою нагодою зустрітися з нашими партнерами, завести нові знайомства і просто поспілкуватися з уже існуючими клієнтами. Знаковими подіями заходу стали ті моменти, коли задоволені клієнти підходили і ділилися фотографіями вже придбаної продукцією. Бачити наші майданчики, тренажери, лавки в Барселоні, Ризі, Варшаві та інших європейських містах - що може бути більш надихаючим? Це справжнісінький доказ того, що спортивне обладнання нашого виробництва завоювало популярність у всьому світі!

Виставка для ГК «Інтератлетика» - більш ніж вдалий захід. Кількість зацікавлених покупців (сотні людей) залишили свої контакти для подальшої співпраці. Компанія в черговий раз голосно заявила про себе - і не збирається на цьому зупинятися. І через 2 роки, стенд з поліпшеною і прогресивною технікою буде центром всієї виставки!

Читати наступну новину Відкриття нового парку в Марганці
укр
рус