У Києві відкрили безкоштовну школу боксу "Чемпіон"

03 Жовтня 2018

У Солом'янському районі по вулиці Озерна, 9 відкрили школу боксу "Чемпіон". На урочистостях були присутні легендарні зірки світового боксу, та ще багато поважних гостей.

Спортивний зал оснащений всім необхідним обладнанням для тренувань: два ринги, боксерські мішки, груші та інший інвентар. Окремо облаштована зона для функціонального тренінгу, обладнання для якого встановлювала компанія Інтер Атлетика. В неї входять кардіотренажери, лави для пресу, мультистійка, на якій можна підтягуватись, віджиматись на брусах, виконувати жим лежачи. Дуже радує те, що заняття будуть абсолютно безкоштовні.

На вулиці біля спортивного залу створені комфортні зони для відпочинку та занять спортом: вимощені доріжки з тротуарної плитки, проведено комплексні роботи з озеленення, окреме місце для сміттєвих баків, встановлені лави для відпочинку із зарядними пристроями на сонячних батареях, встановлено вуличний спортивний майданчик з прогумованою підлогою. Подбали і про зони для паркування авто.

Для наймолодших гостей організували справжнє свято, їх розважали перевдягнені у костюми аніматори, влаштовували конкурси та дарували подарунки. Це відбувалось на ігровому майданчику, обладнання на якому теж виробництва компанії Інтер Атлетика. Діти були в захваті, адже для гри встановлені дитячий ігровий комплекс, гірки, гойдалки, пісочниця і все це під музичний супровід та конкурси від аніматорів. Для безпеки малечі покриття майданчику засипано мульчою - екологічним матеріалом, який не шкодить здоров’ю та запобігає травмуванню у випадку падіння.

укр
рус