Інтер Атлетика реалізувала супер проекти в сучасному ЖК «City Lake» в с. Білогородка

04 Вересня 2018

На території сучасного житлового комплексу «City Lake», що знаходиться в мальовничій місцевості біля озера в с. Білогородка, компанія Інтер Атлетика займалась монтажем наливного поліуретанового покриття для дитячого майданчику, а також ігрової та зони відпочинку в новому освітньому закладі «Astor School». Крім того, встановили дитяче ігрове обладнання на якому діти зможуть весело провести час.

Проекти цікаві тим, що поліуретанове покриття наносилось не просто на рівну поверхню, а й на ігрові елементи (пагорби, тунелі) і навіть сходи. Такий вид покриття довговічний, якісний та безпечний. При падінні він пом’якшує удар та захищає дітей від травмування.

Astor School – це приватна освіта, спрямована на виховання успішних людей. Навчання проходить з використанням української та канадської програми освіти. Починаючи з першого класу, діти вивчають бізнес грамотність та лідерство.

Astor School знаходиться в сучасному приміщенні, спроектованому спеціально під школу з дотриманням всіх будівельних і санітарних норм. Це забезпечує комфортне та безпечне перебування дітей у школі під час навчання. Територію закладу також облаштували максимально якісно і цікаво для дітей. Спеціалісти компанії Інтер Атлетика мають високу кваліфікацію та багатий досвід у реалізації проектів будь-якої складності, тому зі своєю частиною роботи впорались професійно. Граючись на нашому покритті, малечі буде комфортно, а вихователі будуть спокійні та впевнені в їх безпеці.

укр
рус