Дитячий ігровий майданчик від «Інтер Атлетика» в реконструйованому парку «Володимирська гірка»

30 Травня 2018

Мер Києва Віталій Кличко відкрив оновлений парк Володимирська гірка. Міський голова оглянув оновлені доріжки, дитячий майданчик, лавки та реконструйовану альтанку парку. Він нагадав, що ремонтні роботи у парку розпочалися в минулому році. Про це повідомляє прес-служба мера.

Кличко разом з дітьми запустив кілька десятків метеликів в небо як символ яскравості природи, символ оновлення ще однієї зеленої зони в столиці. На сьогодні завершена реконструкція верхньої частини Володимирської гірки. Реконструкцію нижнього плато парку здійснять у рамках другої черги. Парк «Володимирська гірка» був закладений у 19 столітті та є пам’яткою садового мистецтва. Востаннє реконструкцію тут здійснювали до літньої Олімпіади у 1980 році. Тобто майже 40 років тому.

В оновленому в парку облаштовано садові доріжки, встановлено сучасну систему поливу газонів, повністю прокладено нову мережу дощової каналізації, встановлено нові ліхтарі, огородження та укріплено схили і підпірні стіни. Також встановили систему відеоспостереження, нові лави для відпочинку, облаштували і великий дитячий ігровий майданчик.

Встановленням дитячого ігрового майданчика займалась компанія Інтер Атлетика. Ми маємо величезний досвід та все необхідне для реалізації подібних проектів. Висловлюємо вдячність архітектору Макаренку Олексію за проектування, допомогу в реалізації та свіжі ідеї.

У парку ми встановили обладнання для зовсім маленьких діток від 3 до 6 років, більш дорослих 7-12 років, а також спеціально розроблені пісочницю і карусель для дітей з особливими потребами. Майданчик вийшов яскравим і казковим, адже знаходиться на мальовничих схилах Дніпра з чудовими видами. Доки діти будуть бавитись на захоплюючих ігрових комплексах з безліччю гірок, тунелей, лазалок, батьки зможуть відпочити на комфортних лавах нашого виробництва. Обладнання, яке ми виробляємо в м. Чернігів сертифіковано на відповідність європейським нормам безпеки для дитячих ігрових майданчиків EN1176, а покриття з модульної поліуретанової плитки забезпечить безпеку і знизить травматизм під час гри.

Для подальшого укріплення і відновлення парку демонтували старі сходи, що ведуть з нижньої тераси до центральної алеї. За словами міського голови, невдовзі планується відкрити і нові сходи на Старокиївській горі від Пейзажної алеї до урочища Гончарі–Кожум’яки. Там на сьогодні тривають активні роботи.

Читати наступну новину Інтер Атлетика на World Build Kyiv 2018
укр
рус