Деокупованому селу Херсонщини Inter Atletika подарувала спортивний майданчик

22 Травня 2023

Ми, українці, бережемо нашу культурну спадщину, поважаємо традиції і передаємо їх з покоління в покоління. А ще ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші діти, попри війну в країні, частіше посміхались і насолоджувалися кожною миттю безтурботного щасливого дитинства. І необов'язково мати почесне звання "Мати" чи "Батько", щоб робити вклад в розвиток країни і забезпечувати квіт нашої нації найкращим. Достатньо любити свою країну і бажати лише найкращого один одному.

Kiselivka-InterAtletika-04
Kiselivka-InterAtletika-01
Kiselivka-InterAtletika-02

Міністерство реінтеграції, об'єднавши зусилля з компанією "Центр дитячого та спортивного обладнання", що спеціалізується на виготовленні та встановленні дитячого ігрового та спортивного обладнання, Inter Atletika, встановили в деокупованому селі Киселівка, Херсонської області, мультифункціональний спортивний майданчик. Він обладнаний найнеобхіднішими тренажерами, на яких діти та дорослі будуть з користю проводити час на свіжому повітрі, розвивати фізичні якості та загартовувати організм.

Більше спорту – більше здоров'я

Киселівка мужньо пережила окупацію російськими загарбниками. Потихеньку люди повертаються до життя, нині в селі проживає 319 дітей. Місцеві звернулись до Міністерства реінтеграції з проханням побудувати майданчик для дітей, щоб вони мали змогу зміцнювати здоров'я і розвивати фізичні якості. Наша компанія відгукнулася на прохання Міністерства: безкоштовно виготовили, доставили і встановили спортивно-ігровий комплекс для дітей та дорослих.

Kiselivka-InterAtletika-03
Kiselivka-InterAtletika-00
Kiselivka-InterAtletika-05

Ми розуміємо важливість спорту в житті кожної людини. Закликаємо всіх, хто має можливість піклуватися про інших, не залишатися осторонь, а допомагати відновлювати інфраструктуру на деокупованих територіях.

Створюймо разом відповідні умови для ігор, занять спортом, відпочинку! Адже за нами і нашими дітьми майбутнє нашої країни!

укр
рус